Arbejdsmiljø i Finanssektoren

Nyheder


24-08-2021

Lederens psykiske arbejdsmiljø


Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Og hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Få toplederes perspektiver og nye værktøjer til at styrke ledertrivslen på to digitale møder i september og oktober.

 

Digitalt stormøde med topledere den 14. september

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Det sætter vi spot på den 14. september 2021 kl. 9.00 til 10.15 i et digitalt stormøde. På stormødet møder du markante topledere, og du får en ny guide med værktøjer og indsigt i, hvordan krydspres præger lederes arbejdsmiljø på godt og ondt. 

Læs mere om stormødet her, hvor du også finder et tilmeldingslink

 

Webinar med værktøjer den 4. oktober

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Det sætter dette webinar spot på, som holdes 4. oktober kl. 13.30 til 15. Du møder ledere, der har sat deres trivsel og resultater på dagsordenen, og du lærer, hvad du selv kan gøre. Mødet tager afsæt i en ny guide med tre værktøjer, som du bliver præsenteret for.

Læs mere om webinaret her, hvor du også finder et tilmeldingslink

 

Undersøgelse: Lederens psykiske arbejdsmiljø

Hvad påvirker lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvad skal der til for at styrke det? Det ser en ny undersøgelse nærmere på. På denne side finder du et kort sammenfatning af undersøgelsen samt et link til en artikel om undersøgelsen.

 

Ovenstående undersøgelse, stormøde og webinar afholdes i et samarbejde mellem BFA Finans og  BrancheFællesskab for Arbejdsmiljø Velfærd & Offentlig administration.

 


 
Lederens psykiske arbejdsmiljø
Back
Du har 0 dokumenter
på din download-liste
Vis liste
Hent dokumenter