Arbejdsmiljø i Finanssektoren

Nyheder


18-05-2021

10 nudges til bevægelse på hjemmekontoret


BFA Finans har udgivet nye materialer om at få mere bevægelse ind i hverdagen på hjemmekontoret.

 

10 nudges til bevægelse på hjemmekontoret

På hjemmekontoret skal vi ikke transportere os selv til og fra arbejde eller gå op og ned ad gange og trapper for at komme til mødelokaler eller til frokost i kantinen. Derimod sidder vi alt for meget ned i fastlåste stillinger foran vores skærm.

Ved at få mere bevægelse ind i hjemmearbejdsdagen mindsker du risikoen for gener og de sundhedsmæssige konsekvenser, som stillesiddende arbejde har.

I kataloget nedenfor finder du 10 nudges, som du kan anvende med det samme. Hvert nudge er beskrevet med en nem step-guide, der får dig hurtigt i gang. Du kan se, om et nudge er godt for netop dig, og hvorfor det virker ved at læse tekstboksen nederst på hver side.

Download materialet her

 

Præsentation til arbejdsmiljøgruppen

Som arbejdsmiljøgruppe har I en særlig opgave med at vejlede om gode ergnomiske forhold - også på hjemmearbejdspladsen.

Vi har udarbejdet to slides, I kan bruge, når I skal præsentere nudging kataloget for jeres kolleger. På det første slide introducerer I kort til fire forskellige nudges. På det andet slide skal I give deltagerne to minutter til at vælge et nudge og lave den beskrevne handling med det samme. Hermed understøtter I, at kollegerne får brugt de gode nudges derhjemme og dermed får bevægelse ind på hjemmekontoret.  

Download materialet her


 
10 nudges til bevægelse på hjemmekontoret
Back
Du har 0 dokumenter
på din download-liste
Vis liste
Hent dokumenter